Pia Frank

Underdirektør
E-mail: pf@artha.dk

Pia er underdirektør i Artha Kapitalforvaltning og har samtidig ansvaret for en række kunder. Opgaverne er udover den daglige, personlige kontakt og dialog blandt andet at afdække risikoprofil, kortlægge investeringsstrategier og tage sig af det løbende arbejde.

Pia mestrer at lytte til og formidle kundernes ønsker til kapitalforvaltningen, og hun forstår at kommunikere på en enkel og forståelig måde. Desuden arbejder Pia med hvervning af nye kunder.

I dag har Pia mere end 30 års erfaring indenfor den finansielle sektor, med investeringsrådgivning og planlægning af formuende personer og virksomheder som speciale.

Den finansielle karriere begyndte i Danske Bank i 1984, hvor arbejdet bestod af investering og rådgivning af formuende privatpersoner, selskaber samt fonde.

Pia har opbygget en solid erfaring med forskellige finansielle produkter i årene som investerings- og valutarådgiver i Danske Bank.

Senere kom Pia til Danica, hvor hun arbejdede med investeringsstrategi og planlægning af pensions-, virksomheds- og private formuer, og havde ansvaret for en stor kundeportefølje. I HSH Nordbanken rådgav Pia banker, sparekasser og andre institutionelle investorer om obligationsinvesteringer samt investeringsplanlægning.

BOOK ET MØDE
BOOK ET MØDE

Savner din kapital godt selskab?
Kontakt os i dag for et uforpligtende rådgivningsmøde om fremtiden for din formue.

BOOK ET RÅDGIVNINGSMØDE
WordPress Video Lightbox Plugin