Søren Korsholm Høj

Middle office specialist
E-mail: ssk@artha.dk

Søren er tilknyttet kapitalforvaltningen, hvor han indgår som et bindeled imellem kapitalforvaltningsteamet, som eksekverer handler, analyser m.m., og administrationen.

Søren er ansvarlig for at kontrollere handler, som bliver foretaget for kunderne, ajourføre konti og depoter for Arthas kunder. Søren står desuden for den halvårlige indberetning til Finanstilsynet i forbindelse med Arthas investeringsselskaber.

Søren arbejder med at videreudvikle kapitalforvaltningsplatformen og bistår med diverse analyser. Søren er ligeledes med i udviklingen og udarbejdelse af oplægsmateriale til eksisterende og kommende kunder.

Søren har i sommeren 2016 færdiggjort sin cand.merc. i Finance & Investments (FIN) fra CBS med speciale i hedge fund evaluering og udvælgelse. I forbindelse med sit studie har Søren været på udveksling i Boston, USA, på Boston College.

Gennem sit studieforløb har Søren opbygget en generel viden om de finansielle markeder med særlig fokus på den kvantitative del af analysemulighederne i forbindelse hermed.

BOOK ET MØDE
BOOK ET MØDE

Savner din kapital godt selskab?
Kontakt os i dag for et uforpligtende rådgivningsmøde om fremtiden for din formue.

BOOK ET RÅDGIVNINGSMØDE
WordPress Video Lightbox Plugin